Buffet og koldtbord

 

Spekematbuffet

 

Italienske, spanske og norske spekeskinker og pølser

Potetsalat

Eggerøre

Salat og dressing

Brød

Flatbrød

Smør

kr 259,-/person

 

 

 

Tapasbuffet 1

 

Reker med aioli

Pastasalat med scampi

Fylte tomater med laksecreme

Hvitløkspate

Grillet kylling med pesto og chili

Spanske kjøttboller med BBQ saus

Lammekoteletter med timian og myntegele

Tomat- og mozzarella salat

Blandet salat

Ostefat med druer

Olivenbrød

kr 329-/person

 

 

 

Tapasbuffet 2

 

Marinert scampi

Marinerte oliven og sherrytomater

Marinert manchego ost

Paprika fylt med fetaost

Stange kyllingbryst fylt med soltørkede tomater

Serranoskinke med melon

Spanske kjøttboller

Chorizo med løk

Ovnsbakte potetbåter

Frisk salat

Sauser (aioli, pesto, bbq)

Brød med smør og olivenolje

kr 379,-/person

 

 

 

Kodtbord 1

 

Reker med aioli, sitron og dill

Gravlaks med sennepssaus

Hvitløkspate med cornichons og sjy

Roastbiff med potetsalat

Parmaskinke med melon

Ostefat

Fruktsalat med krem

Brød og smør

kr 329,-/person

 

 

 

Koldtbord 2

 

Reker med aioli, sitron og dill

Kokt laks med pepperrotkrem

Gravlaks med sennepssaus

Viltpate med cumberlandsaus

Roastbiff med remulade og potetsalat

Stekt Stangekylling

Rosastekt andebryst med waldorfsalat

Spekemat fra Italia og Spania

Ostefat

Fruktsalat med krem

Brød og smør

kr 399,-/person

 

 

 

Koldtbord 3

 

Scampi med salat og cocktaildressing

Gravlaks med sennepssaus

Røykelaks med eggerøre

Rosastekt andebryst og stangekylling med waldorfsalat og sjy

Viltpate med cumberlandsaus og cornichos

Italiensk og spansk spekemat med melon

Ostefat med druer

Fruktsalat med krem

Varmmat:

Hel stekt indrefilet av okse med champignonsaus, grønnsaker og chateaupoteter

kr 569,-/person (minimum 10 personer)

 

*Buffet og koldtbord lages til minimum 5 personer. Faktureringsavg kr 75,-

Leveringsgebyr etter avtale.