Julemeny


Forretter


Rakfisk serveres med løk, sylteagurk, rødbeter, rømme og flatbrød

kr 189,-

Allergener: 1,3,5,9


Gravlaks servert med sennepssaus og dill stuete poteter

kr 129,-

Allergener: 3,4,5,9


Røyklaks servert med remulade og asparges

kr 139,-

Allergener: 3,4



Hovedretter


Juletallerken - medisterkaker, julepølse og ribbe med rødkål,

brun saus og poteter

kr 359,-

Allergener: 1,4,5,6,7,9,10


Pinnekjøtt i tillegg kr 150,-


Pinnekjøtt servert med kålrotstappe poteter og sjy

kr 449,-

Allergener: 5


Lutefisk fra Lofoten servert med ertestuing, stekt bacon og poteter

(2 serveringer)

kr 429,-

Allergener: 3,5,9


Kald juletallerken

To typer sild, gravlaks med sennepssaus, ribbe med rødkål, julepølser og medisterkaker

kr 329,-

Allergener: 1,3,4,5,7,9



Dessert


Riskrem med rød saus

kr 129,-

Allergener: 5


Multekrem og krumkake

kr 159,-

Allergener: 1,5



Julebuffet


Rakfisk med løk, purreløk, rømme og lefse

Gravlaks med sennepssaus

Røykelaks med eggerøre

Roastbiff med remulade

Varmmat:

Ribbe med ribbesaus og potete

Medisterkaker og julepølser

Rødkål og surkål

Pinnekjøtt med kålrotstappe

Brød og smør


Dessert:

Riskrem med rød saus


kr 659,- / person

Allergener; 1,3,4,5,6,7,9,10


Allergener: 1 gluten, 2 skalldyr, 3 egg, 4 melk, 5 soya, 6 nøtter, 7 peanøtter,

8 sennep, 9 selleri, 10 bløtdyr



Julemeny