Julemeny

 

Forretter

 

Rakfisk fra Uvdal serveres med løk, sylteagurk, rødbeter, rømme og flatbrød

kr 189,-

 

Gravlaks servert med sennepssaus og dill stuete poteter

kr 139,-

 

Røyklaks servert med remulade og asparges

kr 149,-

 

 

Hovedretter

 

Juletallerken - medisterkaker, julepølse og ribbe med rødkål, svisker,

brun saus og poteter

kr 369,-

 

Pinnekjøtt i tillegg kr 200,-

 

Pinnekjøtt servert med kålrotstappe poteter og sjy

kr 449,-

 

Lutefisk fra Lofoten servert med ertestuing, stekt bacon og poteter

(2 serveringer)

kr 429,-

 

Kald juletallerken

To typer sild, gravlaks med sennepssaus, ribbe med rødkål, julepølser og medisterkaker

kr 329,-

 

 

Dessert

 

Riskrem med rød saus

kr 129,-

 

Multekrem og krumkake

kr 169,-

 

 

Julebuffet

 

Rakfisk med løk, purreløk, rømme og lefse

Gravlaks med sennepssaus

Røykelaks med eggerøre

Roastbiff med remulade

Varmmat:

Ribbe med ribbesaus og potete

Medisterkaker og julepølser

Rødkål og surkål

Pinnekjøtt med kålrotstappe

Brød og smør

 

Dessert:

Riskrem med rød saus

 

kr 659,- / person

 

 

 

 

 

Julemeny