Selskapsmeny

Selskapsmeny

 

Forretter

 

Kantarellsuppe med trøffelbriocche

kr 129,-

Hummersuppe med hjemmelaget brød

kr 149,-

Pannestekt fjellørret fra Hardanger - servert med smørdampet purreløk og urtesaus

kr 129,-

Lakseceviche med avocadokrem og tomatsalsa

kr 129,-

 

Elgcarpazzio servert med pepperrotkrem, ristede pinjekjerner og parmesan

kr 149,-

Lun kantarell quiche lorraine med frisk salat og tyttebærsaus

kr 109,-

 

 

 

Hovedretter

 

 

Skinnstekt skreiloin med beurre blanch, ertepure og dushessepoteter

kr 279,-

Grillet Stange kyllingbryst med chilipolenta, karrismørsaus og friske grønnsaker

kr 279,-

Pepperbiff av helstekt okseindrefilet serveres med potetkake, gulrotpure og kremet peppersaus

kr 299,-

Beef Wellington med rødvinssaus, friske grønnsaker og ovnsbakte amandinepoteter

kr 349,-

 

Helstekt kalvefilet med kantarellsaus, chateau poteter og friske grønnsaker

kr 329,-

 

Kalvmedaljonger serveres med kraftig rødvinssaus, friske grønnsaker og dushessepoteter

kr 349,-

Urtestekt lammekarre fra Vats serveres med hjemmelaget lammepølse, lammesaus og hvitløkspoteter

kr 349,-

Reinsdyrfilet serveres med rødbetepure, kremet skogssopp og chateau poteter

kr 349-

 

 

 

Dessert

 

Pannacotta servert med bringebærcoulis og friske bær

kr 99,-

 

Ostekake med moccakrem

kr 109,-

 

Skogsbærbavaroise med sitronsorbet

kr 109,-

Sjokolade fondant med vaniljeiskrem

kr 119,-

Ostefat med kjeks og syltetøy

kr 109,-

Kake fra vår kakemeny

 

 

 

Selskapsmeny er til minimum 10 personer.