Forretter
Rakfisk serveres med løk, sylte agurk, rødbeter, rømme og flatbrød
kr 219,-
Allergener: 1,3,5
Gravlaks servert med sennepssaus og dill stuete poteter
kr 169,-
Allergener: 3,4,5,10
Røykelaks servert med remulade og asparges
kr 179,-
Allergener: 3,4,5
Hovedretter
Juletallerken - medisterkaker, julepølse og ribbe med rødkål,
brun saus og poteter
kr 419,-
Pinnekjøtt i tillegg kr 190,-
Allergener: 1,4,5,6,7,9,10
Pinnekjøtt servert med kålrotstappe poteter og sjy
kr 519,-
Allergener: 5
Lutefisk fra Lofoten servert med ertestuing, stekt bacon og poteter
(2 serveringer)
kr 499,-
Allergener: 3,5
Kald juletallerken
To typer sild, gravlaks med sennepssaus, ribbe med rødkål, julepølser og medisterkaker
kr 379,-
Allergener: 1,3,4,5,6,7,10
Dessert
Riskrem med rød saus
kr 159,-
Allergener: 5
Multekrem og krumkake
kr 199,-
Allergener: 1,4,5
Minimum 5 pers
Julebuffet
Rakfisk med løk, purreløk, rømme og lefse
Gravlaks med sennepssaus
Røykelaks med eggerøre
Roastbiff med remulade
Varmmat:
Ribbe med ribbesaus og poteter
Medisterkaker og julepølser
Rødkål og surkål
Pinnekjøtt med kålrotstappe
Brød og smør
Dessert:
Riskrem med rød saus
kr 699,- / person
Allergener; 1,3,4,5,6,7,9,10
Minimum 10 pers
Allergener: 1 gluten, 2 skalldyr, 3 fisk, 4 egg, 5 melk, 6 soya, 7 nøtter, 8 peanøtter,
9 selleri, 10 sennep, 11 sesamfrø, 12 bløtdyr
Julemeny
Matkrok`n Delikatesse og Catering • Tlf: 32 09 29 00 • Geilovegen 50 • Åpningstider
Copyright © All Rights Reserved