Selskapsmeny
Forretter
Potet- og purreløksuppe med serranochips og ferskt brød
kr 159,-
Allergener: 1,5,10
Skogsoppsuppe med hjemmelaget brød
kr 179,-
Allergener: 1,5,10
Lun kantarel quicche lorraine med frisk salat og tyttebærsaus
kr 159,-
Allergener: 1,4,5
Pannestekt fjellørret fra Hardanger servert med smørdampet purreløk og urtesaus
kr 189,-
Allergener: 3,5
Oksecarpaccio servert med estragonsennespsaus, ristede pinjekjerner og parmesan
kr 199,-
Allergener: 5,9
Hovedretter
Skinnstekt laksefilet med sitronsmørsaus, gulrotpure og
ovnsbakte poteter
kr 379,-
Allergener: 3,5,10
Grillet Stange kyllingbryst med chilipolenta,kremet tomatsaus og
friske grønnsaker
kr 369,-
Allergener: 1,5,10
Pepperbiff av helstekt oksefilet serveres med potetkake, sellerirotpure og kremet peppersaus
kr 419,-
Allergener: 5,10
Helstekt kalvefilet med kantarellsaus, chateau poteter og friske grønnsaker
kr 429,-
Allergener: 5,10
Reinsdyrfilet serveres med pastinakkpure, viltsaus og chateau poteter
kr 459-
Allergener: 5,10
Dessert
Pannacotta servert med bærcoulis og friske bær
kr 159,-
Allergener; 4
Mangobavaroise med sitronsorbet
kr 149,-
Allergener; 1,5,7
Creme brulee med bringebærsorbet
kr 169,-
Allergener; 3,4
Sjokolade fondant med vaniljeiskrem og friske bær
kr 169,-
Allergener; 1,3,4,6
Ostefat med kjeks og syltetøy
kr 199,-
Allergener; 1,4,6
Allergener: 1 gluten, 2 skalldyr, 3 egg, 4 melk, 5 soya, 6 nøtter, 7 peanøtter, 8 sennep,
9 selleri, 10 bløtdyr
Selskapsmeny er til minimum 10 personer.
Matkrok`n Delikatesse og Catering • Tlf: 32 09 29 00 • Geilovegen 50 • Åpningstider
Copyright © All Rights Reserved